Voor jou!

Help jij mee de muziekscene van Nederweert nieuw leven in te blazen?

Muziekcollectief  Nederweert Live is in 2014 gestart met activiteiten te organiseren voor de Nederweerter muziekscene. We hebben veel mooie dingen gedaan waardoor er veel livemuziek in Nederweert te beleven is geweest maar we zijn ervan overtuigd dat we samen nog veel meer kunnen doen! 

Om de muziekscene in Nederweert te verbeteren en onze muzikanten goed te kunnen ondersteunen hebben we input nodig van de muzikanten zelf, jullie dus! 

Ben je muzikant, maak je zelfstandig muziek of samen met andere, heb je podiumervaring of juist niet, we horen graag wat je wensen en ideeën zijn. 

Wij  zijn er voor jullie! De gemeente Nederweert ondersteunt ons met o.a. een jaarlijkse subsidie. Geld waar we voor jullie iets leuks mee kunnen organiseren, of we geven jullie ondersteuning bij een activiteit die je zelf wilt ontplooien.

Denk bijvoorbeeld aan:

  • PA met technicus voor een optreden
  • Ondersteuning bij het zoeken naar bandleden
  • Ondersteuning bij het verkrijgen van optredens
  • Workshops (geluid, mixen, gitaar afstellen, enz. enz.)

Kortom wat je ideeën ook zijn, we horen graag hoe we je hierin kunnen ondersteunen.

Om dichter bij elkaar te komen organiseren we een netwerkavond voor alle muzikanten uit Nederweert. Samen uitwisselen waar behoefte aan is!

Dit doen we op vrijdag 14 december bij zaal Centraal, Kerkstraat 59, Nederweert. Inloop 20:00 uur, aanvang 20:30 uur.

Niet alleen praten, natuurlijk is er ook ruimte voor muziek! Harrold Verheijen, bekend van All Areas en disco Haro, draait naast gave muziek uit zijn vinyl collectie, muziek uit de oude doos van Nederweert Live en All Areas Meets Pop Nederweert!

Eén verzoekje verder nog; deel deze oproep zoveel mogelijk met iedereen die je kent die iets heeft met live muziek!

Zijn jij en je muzikale vrienden er ook bij?

Klik <hier> om je deelname te bevestigen zodat we weten hoeveel gasten er komen.

Iedereen aanwezig krijgt van ons 2 consumptiebonnen.

Wil je ondertussen al op de hoogte gehouden worden van onze evenementen like dan alvast onze facebook pagina. https://www.facebook.com/MuziekcollectiefNederweertLive/