Bands in the Picture

Zaterdag 16 oktober: Vanhoudt | aanvang 21:00 uur | gratis entree

De evergreens uit de bevlogen jaren 60 en 70 zijn niet aan te slepen. De een na de andere vliegt je om de oren bij een avondje Vanhoudt. 

Dan Vanhoudt is een singer-songwriter met pit, gitarist met de blues en een artiest met passie. Ondersteund door een bassist met ballen en een percussionist met octopusarmen gaat het dak eraf, gegarandeerd. 

Ze wisselen soms onopgemerkt tussen eigen werk (in Engels en dialect) en eigenzinnige evergreens uit verleden en heden. Op de setlist juweeltjes van Bob Dylan, Elvis, The Band, Ben Howard, Paul Simon. Soms subtiel, soms rauw, soms plat. Altijd Rock ’n Roll.

In hun tributeband Back to Dylan brengen ze (samen met andere muzikanten) een ode aan de grote en inmiddels oude meester. Verder maakt Dan deel uit van het muzikantencollectief ‘Alles geit Plat’, een collectief van veertien Limburgse muzikanten die op geheel eigen wijze klassiekers in het dialect vertalen en in theaters op de planken brengen.

Agenda:

16 okt. Vanhoudt

20 nov. The Brood

4 dec. Hotbuskers

15 jan. Mike’s Mud

5 feb. Good Souls

12 mrt. Rolling Men

9 apr. Fonkie Monkie

14 mei Millroad


Bands in the Picture:

Heb je interesse om een keer te spelen op één van de edities van Bands in the Picture, meld je dan aan via onderstaand formulier.
Omdat dit initiatief financieel wordt ondersteund door de gemeente Nederweert moeten er wel een aantal bandleden, of jij als artiest, woonachtig zijn in de gemeente Nederweert.

Voor je optreden krijg je:

  • een flinke portie publiciteit wat we verspreiden via onze website, facebookpagina en posters in de regio
  • een podiumplek met goed geluid en licht
  • 2 videoclips, die je kunt gebruiken als promotie voor je band

* Verplicht veld